Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny pomysł na łososia
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Łososia umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym. Wymieszać sok pomarańczowy z miodem i sosem sojowym, dodać posiekaną cebulę i imbir w proszku. Do powstałej marynaty włożyć łososia i odstawić na ok. 2 godziny (kilka razy przełożyć na drugą stronę). Po wyjęciu z marynaty dokładnie odsączyć rybę i posypać z obydwu stron solą i pieprzem. Grillować około 20 minut, obracać, by równomiernie się upiekła. Rybę podawać z plastrami limonki.