Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś jako danie jednogarnkowe,,przygotowane na patelni ,szybkie ,aromatyczne i bardzo smaczne.Czas przygotowania to 10 min. Świetnie się sprawdzi na kolacji wigilijnej...
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 579
Pomysł na przystawkę do czosnkowego chleba lub dodatek do obiadu lub kolacji....
Odsłon: 38
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 101
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 579
Pomysł na przystawkę do czosnkowego chleba lub dodatek do obiadu lub kolacji....
Odsłon: 38
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 101
Składniki
Umyty płat łososia wysuszyć ręcznikiem papierowym i podzielić na 4 części. Każdą część posypać pieprzem cytrynowym ,posmarować sokiem z cytryny i startą skórką z cytryny. Na patelni rozpuścić masło klarowane, położyć kawałki łososia i usmażyć Po usmażeniu można dodatkowo jeszcze skropić sokiem z cytryny. Smacznego życzę!