Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś jako danie jednogarnkowe,,przygotowane na patelni ,szybkie ,aromatyczne i bardzo smaczne.Czas przygotowania to 10 min. Świetnie się sprawdzi na kolacji wigilijnej...
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Umyty płat łososia wysuszyć ręcznikiem papierowym i podzielić na 4 części. Każdą część posypać pieprzem cytrynowym ,posmarować sokiem z cytryny i startą skórką z cytryny. Na patelni rozpuścić masło klarowane, położyć kawałki łososia i usmażyć Po usmażeniu można dodatkowo jeszcze skropić sokiem z cytryny. Smacznego życzę!