Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17776
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1859
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15564
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7243
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17776
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1859
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15564
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7243
Składniki
Porcje łososia posolic, posypac pieprzem, skropic sokiem z cytryny. Odstawic.
Bułkę tartą wymieszac z ziołami.
Roztrzepac jaja.
Rybę oprószyc mąką. Panierowac w jajku i bułce z ziołami. Smażyc na gorącym oleju, na złoto. Podawac z ryżem lum ziemniaczkami (może purree) i surówką (z białej lub czerwonej kapusty). Smacznego.