Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 467
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 902
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 200
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 467
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 902
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 200
Składniki
Porcje łososia posolic, posypac pieprzem, skropic sokiem z cytryny. Odstawic.
Bułkę tartą wymieszac z ziołami.
Roztrzepac jaja.
Rybę oprószyc mąką. Panierowac w jajku i bułce z ziołami. Smażyc na gorącym oleju, na złoto. Podawac z ryżem lum ziemniaczkami (może purree) i surówką (z białej lub czerwonej kapusty). Smacznego.