Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sos bazyliowy jest fajnym dodatkiem do dość mdłej ryby
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 860
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5863
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9691
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 320
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 860
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5863
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9691
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 320
Składniki
1. listki bazylii wrzucić do naczynia, dodać czosnek, zalać śmietanką kremówką, zagotować, zdjąć z ognia, zmiksować, doprawić solą i pieprzem, dodać kwaśną śmietanę (połączoną z 2 łyżkami gorącego sosu), mocno podgrzać (jak sos będzie zbyt rzadki, można go chwilę gotować), 2. łososia pokroić, posolić, skropić oliwą, wstawić do piekarnika nagrzanego do 220 st, piec ok 10 min, przed podaniem polać sosem, super smakuje z pieczonymi ziemniakami, smacznego