Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Farsz z kapusty kiszonej, kaszy jęczmiennej, grzybów i boczku jest znany w wo...
Odsłon: 1271
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1086
Farsz z kapusty kiszonej, kaszy jęczmiennej, grzybów i boczku jest znany w wo...
Odsłon: 1271
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1086
Składniki
Łososia ułożyc w naczyniu żaroodpornym, dodac wino, cebulkę, czosnek, zioła skórkę i sok z cytryny, gałkę muszkatałową, posypac solą i pieprzem. Dusic pod przykryciem w piekarniku przez 30 minut w temp. 180 stopni.
W tym czasie ugotowac makaron.
Rybę wyjąc i trzymac w cieple. Sos z ryby zaprawic śmietaną zmieszaną z mąką ziemniaczaną, doprowadzic do wrzenia, by zgęstniał.
Łososia wyłożyc na makaron, polac sosem. Smacznego.