Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, prosta potrawa. Smakuje każdemu! :) Idealna zarówno na domowy obiad czy kolację, jak i na spotkanie ze znajomymi czy rodziną! :)
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19961
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 513
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 573
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6989
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244143
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19961
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 513
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 573
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6989
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244143
Składniki
Myjemy łososia i odkrawamy z niego skórę. Łososia płuczemy a następnie skrapiamy go sokiem z cytryny i przyprawiamy pieprzem i solą. Wkładamy łososia do naczynia żaroodpornego.
Przygotowujemy sos: Koperek drobno kroimy, mieszamy z majonezem i śmietaną. Doprawiamy do smaku pieprzem, solą i odrobiną wegety.
Zalewamy łososia przygotowanym sosem i przykrywamy folią aluminiową. Wstawiamy naczynie do nagrzanego do 180*C piekarnika i pieczemy przez 20 minut. Po tym czasie wyjmujemy naczynie, ściągamy z łososia folię i wstawiamy jeszcze na 10 minut do piekarnika.
Łosoś najlepiej smakuje na ciepło, z dodatkiem chleba lub po prostu jedzony sam. Smacznego! :)