Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki przepis na wykwintne danie :) Więcej na paulinka-to-ja. blogspot.com
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 45
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 571
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 45
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 571
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Składniki
Sos: śmietankę 30% wlewamy do niedużego rondelka, do tego dodajemy liście mięty i bazylii i zagotowujemy. Następnie zdejmujemy z ognia i miksujemy. Sos przyprawiamy solą i pieprzem, dodajemy cukier, sok z cytryny oraz przekrojony ząbek czosnku. Następnie wlewamy śmietanę 18% i ponownie zagotowujemy. Zdejmujemy z ognia i wyjmujemy czosnek
Łosoś: łososia skrapiamy sokiem z cytryny, przyprawiamy solą i pieprzem. Układamy na folii aluminiowej i polewamy oliwą. Pieczemy około 15 minut w 180 stopniach. Rybę układamy na talerzach i polewamy sosem.