Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała rybka którą bardzo szybko smacznie przyrządzimy w piekarniku :)
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9536
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 5942
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2618
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9536
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 5942
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2618
Składniki
Fileta z łososia dzielimy na mniejsze kawałki i odcinamy skórę. Następnie skrapiamy solidnie sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 180 stopni na 20 min, w naczyniu żaroodpornym bez przykrycia.
W czasie kiedy łosoś nam się piecze przyrządzamy sos śmietanowo-koperkowy. Do jogurtu naturalnego albo małej śmietany dodajemy ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę a następnie posiekany koperek. Wszystko razem mieszamy i odstawiamy.
Łososia wyjmujemy polewamy sosem i podajemy z ziemniaczkami, fasolką, z czym kto lubi :) SMACZNEGO :)