Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani podam wam przepis na szybki i ciekawy pomysł na obiad, rybę dostałam od przyjaciółki miałam ja zamrożoną myślałam że to ryba do smażenia, lecz okazała się wędzona. A że wczoraj planowałam obiad i jeszcze nie wiedziałam jaka jest więc na szybko pomyślałam że zrobię ją w jajku i bułce. Myślałam że będzie nie zjadliwe a okazała się przepyszna, zawsze to coś nowego i moim zdaniem ciekawego, ciekawa jestem waszych komentarzy i oczywiście smaku jeśli skorzystacie z przepisu.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17841
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1911
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15743
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17841
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1911
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15743
Składniki
Łososia pokroić na porcje obiadowe, u mnie na trzy osoby jeśli jest więcej osób w rodzinie musi być większa waga łososia lub pokroić go na chudsze kawałki.
Tak przygotowaną rybę zanurzyć w roztrzepanym jajku następnie w bułce tartej i znowu w jajku (nie solić jajka ).
Na patelnię wlać olej ułożyć przygotowane ryby i smażyć na wolnym ogniu na złoty kolor.
Obiad podałam z ziemniakami oraz surówką z kiszonej kapusty.