Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To lekkie danie, bardzo smaczne i zdrowe idealne na kolację.
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 329
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14786
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1750
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 17097
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 329
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14786
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1750
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 17097
Składniki
Kawałki łososia opłukać i osuszyć papierowym ręcznikiem, oprószyć do smaku solą, pieprzem, tymiankiem i usmażyć na rozgrzanej oliwie z oliwek przeznaczonej do smażenia. Warzywa opłukać, marchew i korzeń pietruszki obrać ze skórki. Warzywa pokroić we wstążki ( ja pokroiłam używając obieraczki do warzyw). Na patelni rozgrzać łyżę, oleju kokosowego lub oliwy z oliwek i podsmażyć wstążki warzywa al dente. Doprawić do smaku tymiankiem. Łososia podawać z warzywami na ciepło, posypując płatkami migdałów i skrapiając sokiem z cytryny.