Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niskokaloryczna rybka:)
Pyszny obiad z piekarnika ,który robi się praktycznie sam. A efekt końcowy je...
Odsłon: 69
Nalewka z pigwy to wspaniały pomysł na świąteczny trunek. Sprawdzi się też ja...
Odsłon: 1030
Pyszny obiad z piekarnika ,który robi się praktycznie sam. A efekt końcowy je...
Odsłon: 69
Nalewka z pigwy to wspaniały pomysł na świąteczny trunek. Sprawdzi się też ja...
Odsłon: 1030
Składniki
Rybę wyczyścić z łusek, posolić, posypać pieprzem cytrynowym, ułożyć na kawałku folii alu, położyc kawałek masła, posypać koperkiem, zawinąć. Rozgrzać piekarnik do 160 st.C. Wstawić rybę, piec ok. 20 minut. Serwować z cytryną i ryżem: 2. Ugotować 1 szklanke ryżu basmati, dodać 1/2 szkl. wymieszanych: zielonego groszku, kukurydzy i drobno pokrojonej czerwonej papryki.