Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niskokaloryczna rybka:)
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4289
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2571
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 3306
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11239
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4289
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2571
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 3306
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11239
Składniki
Rybę wyczyścić z łusek, posolić, posypać pieprzem cytrynowym, ułożyć na kawałku folii alu, położyc kawałek masła, posypać koperkiem, zawinąć. Rozgrzać piekarnik do 160 st.C. Wstawić rybę, piec ok. 20 minut. Serwować z cytryną i ryżem: 2. Ugotować 1 szklanke ryżu basmati, dodać 1/2 szkl. wymieszanych: zielonego groszku, kukurydzy i drobno pokrojonej czerwonej papryki.