Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niskokaloryczna rybka:)
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 432
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 92
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 171
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 124
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 432
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 92
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 171
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 124
Składniki
Rybę wyczyścić z łusek, posolić, posypać pieprzem cytrynowym, ułożyć na kawałku folii alu, położyc kawałek masła, posypać koperkiem, zawinąć. Rozgrzać piekarnik do 160 st.C. Wstawić rybę, piec ok. 20 minut. Serwować z cytryną i ryżem: 2. Ugotować 1 szklanke ryżu basmati, dodać 1/2 szkl. wymieszanych: zielonego groszku, kukurydzy i drobno pokrojonej czerwonej papryki.