Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis ze szparagami w tle :)
Domowy dodatek do mięs i jajek to chrupiący sos w którym znajdziemy ogórki ,...
Odsłon: 302
Przepis dnia
Pyszny, sycący i zdrowy pomysł na obiad :)
Odsłon: 1459
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 57
W domu można przygotować najlepszą wode smakową, którą można przygotować z ul...
Odsłon: 358
Domowy dodatek do mięs i jajek to chrupiący sos w którym znajdziemy ogórki ,...
Odsłon: 302
Przepis dnia
Pyszny, sycący i zdrowy pomysł na obiad :)
Odsłon: 1459
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 57
W domu można przygotować najlepszą wode smakową, którą można przygotować z ul...
Odsłon: 358
Składniki
Szparagi umyć, odciąć twarde końce i obrać skórkę, pokroić na 5 cm kawałki. Rozgrzać masło na patelni z 1 łyżeczką oleju, włożyć szparagi i chwilę podsmażyć. Zdjąć z patelni, lekko posolić. Piekarnik nagrzać do 190 stopni. Łososia umyć. Naczynie żaroodporne wysmarować 1 łyżką oliwy, włożyć kawałki szparagów (tylko środki, główki odłożyć). Na szparagach ułożyć łososia, polać pozostałą łyżką oliwy, posypać solą i pieprzem.
Piec przez 20 - 25 minut. Pod koniec pieczenia na łososiu ułożyć główki szparagów. Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie. Jeśli mamy duże naczynie żaroodporne, można obłożyć nimi rybę, aby ładnie się zarumieniły. Wcześniej skropić je oliwą z oliwek. Potrawę posypać posiekanym szczypiorkiem, doprawić ewentualnie solą morską i czarnym pieprzem oraz oliwą z oliwek.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Potrawka z kiełbasy i groszku
Dania główne
Pulpety tandoori
Dania główne
Przepyszne risotto ze smażonym łososiem
Dania główne
Klopsy z jajkiem
Potrawka z kiełbasy i groszku
Bardzo prosta potrawka. Idealna na szybki obiad czy kolację. Może stanowić sa...
Odsłon: 13
Pulpety tandoori
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 57