Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serek i pieczarki sprawiają że mięso nabiera walorów smakowych.
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 153
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104511
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 336
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9042
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 153
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104511
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 336
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9042
Składniki
1. Schab kroimy w grubsze plastry, rozcinamy robiąc kieszonkę, lekko rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Cebule obieramy kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki. 5. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Szczypiorek siekamy dodajemy do grzybów.
7. Na koniec wkładamy serek topiony i prużymy do chwili rozpuszczenia
8. Każdy kawałek mięsa napełniamy farszem, spinamy wykałaczkami.
9. Układamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.
10. Wierzch każdego kotleta smarujemy farszem. 11. Smarujemy majonezem.
12. Wstawiamy na 30 minut do piekarnika i zapiekamy w 180 °C.
13. Po tym czasie wyjmujemy posypujemy startym żółtym serem i ponownie zapiekamy 10 minut w 180 °C.
14. Danie gotowe. 15. Smacznego.