Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serek i pieczarki sprawiają że mięso nabiera walorów smakowych.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326259
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12038
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16699
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5410
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326259
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12038
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16699
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5410
Składniki
1. Schab kroimy w grubsze plastry, rozcinamy robiąc kieszonkę, lekko rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Cebule obieramy kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki. 5. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Szczypiorek siekamy dodajemy do grzybów.
7. Na koniec wkładamy serek topiony i prużymy do chwili rozpuszczenia
8. Każdy kawałek mięsa napełniamy farszem, spinamy wykałaczkami.
9. Układamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.
10. Wierzch każdego kotleta smarujemy farszem. 11. Smarujemy majonezem.
12. Wstawiamy na 30 minut do piekarnika i zapiekamy w 180 °C.
13. Po tym czasie wyjmujemy posypujemy startym żółtym serem i ponownie zapiekamy 10 minut w 180 °C.
14. Danie gotowe. 15. Smacznego.