Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serek i pieczarki sprawiają że mięso nabiera walorów smakowych.
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29204
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1644
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 137
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18540
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 652
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29204
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1644
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 137
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18540
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 652
Składniki
1. Schab kroimy w grubsze plastry, rozcinamy robiąc kieszonkę, lekko rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Cebule obieramy kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki. 5. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Szczypiorek siekamy dodajemy do grzybów.
7. Na koniec wkładamy serek topiony i prużymy do chwili rozpuszczenia
8. Każdy kawałek mięsa napełniamy farszem, spinamy wykałaczkami.
9. Układamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.
10. Wierzch każdego kotleta smarujemy farszem. 11. Smarujemy majonezem.
12. Wstawiamy na 30 minut do piekarnika i zapiekamy w 180 °C.
13. Po tym czasie wyjmujemy posypujemy startym żółtym serem i ponownie zapiekamy 10 minut w 180 °C.
14. Danie gotowe. 15. Smacznego.