Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych ,którzy lubią azjatyckie smaki szybkie danie na awaryjne sytuacje
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44604
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181976
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 188
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44604
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181976
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 188
Składniki
Mięso kroimy w mniejsze kawałki i podsmażamy na małej ilości tłuszczu na koniec dodając troszkę sosu sojowego .Przesypujemy do większego garnka.W tej samej patelni podsmażamy marchewkę ,czosnek i kiełki.Dodajemy do mięsa.Kolejno podsmażamy cebulkę i pokrojone w paski boczniaki i dodajemy do reszty składników .Całość przyprawiamy jeszcze sosem sojowym ,solą ,pieprzem ...według uznania .
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu.Gotowy możemy podsmażyć jeszcze na patelni z odrobiną tłuszczu ,wtedy nie będzie się sklejał.Podajemy na ciepło z przygotowaną wcześniej mieszanką warzyw i mięsa. .