Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych ,którzy lubią azjatyckie smaki szybkie danie na awaryjne sytuacje
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 317
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2534
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 317
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2534
Składniki
Mięso kroimy w mniejsze kawałki i podsmażamy na małej ilości tłuszczu na koniec dodając troszkę sosu sojowego .Przesypujemy do większego garnka.W tej samej patelni podsmażamy marchewkę ,czosnek i kiełki.Dodajemy do mięsa.Kolejno podsmażamy cebulkę i pokrojone w paski boczniaki i dodajemy do reszty składników .Całość przyprawiamy jeszcze sosem sojowym ,solą ,pieprzem ...według uznania .
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu.Gotowy możemy podsmażyć jeszcze na patelni z odrobiną tłuszczu ,wtedy nie będzie się sklejał.Podajemy na ciepło z przygotowaną wcześniej mieszanką warzyw i mięsa. .