Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobry na obiad lub kolację.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Mięso umyć i bardzo drobno pokroić, podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu, aż będzie miękkie. Śmietanę wymieszać z wodą i przyprawami. Następnie zalać mięso i gotować przez 10 minut.
Makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i wymieszać z mięsem. Na koniec dodać pietruszkę.