Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy brakuje czasu a rodzinka jest głodna czasem trzeba improwizować.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1718
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1512
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1483
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1758
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1718
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1512
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1483
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1758
Składniki
Makaron gotujemy. Wędlinę kroimy w kosteczkę, pieczarki w półplasterki. Serki mieszamy ze śmietaną. Na rozgrzane masło najpierw wrzucamy wędlinę, po kilku minutach dodajemy pieczarki i przyprawiamy. Dodajemy makaron, po chwili wymieszane ze śmietana serki i dokładnie mieszamy. Próbujemy i w razie potrzeby doprawiamy. Pod koniec smażenia dodajemy posiekany drobno tymianek.