Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy brakuje czasu a rodzinka jest głodna czasem trzeba improwizować.
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35613
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1180
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1749
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5951
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35613
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1180
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1749
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5951
Składniki
Makaron gotujemy. Wędlinę kroimy w kosteczkę, pieczarki w półplasterki. Serki mieszamy ze śmietaną. Na rozgrzane masło najpierw wrzucamy wędlinę, po kilku minutach dodajemy pieczarki i przyprawiamy. Dodajemy makaron, po chwili wymieszane ze śmietana serki i dokładnie mieszamy. Próbujemy i w razie potrzeby doprawiamy. Pod koniec smażenia dodajemy posiekany drobno tymianek.