Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To łatwe w przyrządzeniu danie apetycznie łączy charakterystyczne dla kuchni meksykańskiej składniki z makaronem i aromatem świeżej pietruszki.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19805
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 476
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 456
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6867
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242556
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19805
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 476
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 456
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6867
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242556
Składniki
Mięso podsmażyć na oleju.
Dodać pokrojoną cebulę i przetarty czosnek, dusić kilka minut na niewielkim ogniu.
Następnie dodać pokrojoną w kostkę paprykę. Kiedy papryka lekko zmięknie, wrzucić obrane i pokrojone pomidory, odsączoną fasolę i kukurydzę, wlać keczup i dodać przyprawy. Dusić ok. 10 minut.
Makaron ugotować, odcedzić i wymieszać z sosem.
Całość posypać startym serem żółtym i natką pietruszki.