Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycący i smaczny makaron mojej teściowej.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu, odcedzić i zahartować zimną wodą. Szynkę pokroić w grubą kostkę i wymieszać z makaronem i pomidorami. Jajka rozbełtać w śmietanie i przyprawami do smaku, zalać makaron. Naczynie żaroodporne posmarować tłuszczem, przełożyć przygotowany makaron. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 40 minut. Podawać z ketchupem lub dowolną surówką sezonową.