Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po weekendzie pewnie przyda się, aby zjeść coś lekkiego i pożywnego, dlatego zapraszam na makaron w sosie pomidorowym. Sos powstał na bazie domowego przecieru pomidorowego, ale z powodzeniem można zrobić już ze świeżych pomidorów, które kuszą już na straganach. Dla wzmocnienia smaku dodałam zmiksowaną świeżą bazylię i cebulkę. Zapraszam! :)
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 21610
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8875
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 701
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8464
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 21610
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8875
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 701
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8464
Składniki
Cebulę obrać i bardzo drobno posiekać. W garnuszku rozgrzać olej, a następnie podsmażyć chwilkę cebulkę, dodać domowy przecier pomidorowy, przyprawy i gotować na małym ogniu. Na sam koniec dodać drobno pokrojoną bazylię. W razie potrzeby można zagęścić mąką.
Podawać z ugotowanym ulubionym makaronem.
Smacznego :)