Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wykorzystanie makaronu o fantazyjnych kształtach.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8739
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1289
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10358
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4697
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 778
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8739
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1289
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10358
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4697
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 778
Składniki
Z parówek zdejmujemy osłonki, kroimy w cienkie plasterki. Na rozgrzanym oleju podsmażamy plasterki parówek oraz cebulę pokrojoną w drobną kostkę. Dodajemy passatę, doprawiamy solą i pieprzem.
Makaron przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Na talerzach układamy porcje makaronu, polewamy sosem i posypujemy suszoną natką pietruszki.