Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wykorzystanie makaronu o fantazyjnych kształtach.
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 165
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1725
Kasza manna na mleku, to smakowite danie. Tylko od nas zależy jak je wzbogaci...
Odsłon: 331
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 165
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1725
Kasza manna na mleku, to smakowite danie. Tylko od nas zależy jak je wzbogaci...
Odsłon: 331
Składniki
Z parówek zdejmujemy osłonki, kroimy w cienkie plasterki. Na rozgrzanym oleju podsmażamy plasterki parówek oraz cebulę pokrojoną w drobną kostkę. Dodajemy passatę, doprawiamy solą i pieprzem.
Makaron przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Na talerzach układamy porcje makaronu, polewamy sosem i posypujemy suszoną natką pietruszki.