Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wykorzystanie makaronu o fantazyjnych kształtach.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1301
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24829
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 82
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1301
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24829
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 82
Składniki
Z parówek zdejmujemy osłonki, kroimy w cienkie plasterki. Na rozgrzanym oleju podsmażamy plasterki parówek oraz cebulę pokrojoną w drobną kostkę. Dodajemy passatę, doprawiamy solą i pieprzem.
Makaron przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Na talerzach układamy porcje makaronu, polewamy sosem i posypujemy suszoną natką pietruszki.