Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wykorzystanie makaronu o fantazyjnych kształtach.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11487
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 65
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7857
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155035
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1094
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11487
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 65
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7857
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155035
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1094
Składniki
Z parówek zdejmujemy osłonki, kroimy w cienkie plasterki. Na rozgrzanym oleju podsmażamy plasterki parówek oraz cebulę pokrojoną w drobną kostkę. Dodajemy passatę, doprawiamy solą i pieprzem.
Makaron przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Na talerzach układamy porcje makaronu, polewamy sosem i posypujemy suszoną natką pietruszki.