Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzący z Książki z Przepisami Programu Edukacyjnego "Żyj smacznie i zdrowo"
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 324
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 171
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 397
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1579
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 324
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 171
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 397
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1579
Składniki
Makaron ugotuj zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu.
Na dużej patelni rozgrzej oliwę z oliwek, podsmaż delikatnie czosnek pokrojony w plastry, dodaj umyte listki szpinaku.
Smaż całość przez 30 sekund, dodaj orzechy i pokrojony w kostkę ser feta. Dopraw solą i pieprzem.
Ugotowany makaron wymieszaj ze szpinakiem, fetą i orzechami. Posyp po wierzchu świeżo posiekaną natką pietruszki.