Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzący z Książki z Przepisami Programu Edukacyjnego "Żyj smacznie i zdrowo"
 
         
         
         
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17264
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6661
 
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17264
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6661
 
         
         
                Składniki
Makaron ugotuj zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu.
Na dużej patelni rozgrzej oliwę z oliwek, podsmaż delikatnie czosnek pokrojony w plastry, dodaj umyte listki szpinaku.
Smaż całość przez 30 sekund, dodaj orzechy i pokrojony w kostkę ser feta. Dopraw solą i pieprzem.
Ugotowany makaron wymieszaj ze szpinakiem, fetą i orzechami. Posyp po wierzchu świeżo posiekaną natką pietruszki.