Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
obiad zrobiony w jednym naczyniu
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5665
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 953
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36238
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 110
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5665
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 953
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36238
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 110
Składniki
1. tofu pokroić w kostkę, zalać sosem sojowym, odstawić na noc, 2. rozgrzać olej, obsmażyć tofu na rumiano, zdjąć z patelni, wsypać mieszankę warzywną, dodać posiekany czosnek, podsmażyć chwilę, dodać makaron oraz koncentrat, wlać pół szklanki gorącej, dodać przyprawy, przykryć, dusić na małym ogniu, na koniec dodać tofu, doprawić do smaku, jeszcze chwilę dusić razem, smacznego