Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron spaghetti podany z jajecznicą usmażoną z kiełbasą chorizo, cebulą i pomidorkami koktajlowymi.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8646
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 698
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8646
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 698
Składniki
Gotujemy makaron spaghetti według instrukcji na opakowaniu. W między czasie smażymy pokrojoną w półplasterki cebulę z plasterkami kiełbasy chorizo i połówkami pomidorków. Gdy cebula ładnie się zeszkli wbijamy jajka, doprawiamy do smaku, mieszamy. Ugotowany makaron spaghetti podajemy z usmażoną jajecznicą. Smacznego!!!