Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na szybki smaczny obiad.
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2931
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 881
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2423
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6743
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2931
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 881
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2423
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6743
Składniki
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu, brokuła podziel na różyczki i ugotuj aldente około 5 minut.
Na patelni rozgrzej olej, dodaj pokrojoną cebulę i czosnek, chwilę podsmaż, dodaj ugotowany brokuł i rozdrobnij go za pomocą widelca, całość zalej szklanką śmietany. Dopraw do smaku solą, pieprzem i gałką. Na koniec dodaj makaron.
Wszystko dokładnie wymieszaj i chwilę podgrzej.