Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron w warzywnym sosie to wegetariańska propozycja na obiad - także ten na wynos do pracy, bo można go zjeść na zimno lub odgrzać w mikrofalówce. Możemy dodać kurczaka jeśli nie wyobrażamy sobie obiadu bez mięsa:).
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 127
Szaszłyki caprese to doskonała przekąska na majówkę. Są lekkie, świeże i kusz...
Odsłon: 42
Kultowe ciastka kakaowe z mlecznym kremem w środku zna chyba każdy z nas. Wyp...
Odsłon: 1210
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 81
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 127
Szaszłyki caprese to doskonała przekąska na majówkę. Są lekkie, świeże i kusz...
Odsłon: 42
Kultowe ciastka kakaowe z mlecznym kremem w środku zna chyba każdy z nas. Wyp...
Odsłon: 1210
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 81
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Papryki, cebule i cukinie kroimy w nieduże kawałki. Marchew ścieramy na dużych oczkach tarki. Podsmażamy na rozgrzanym oleju, dolewamy 1/3 szklanki wody, dusimy. Po 20 minutach dolewamy przecier, dodajemy przyprawy. Ponownie dusimy do miękkosci.
Makaron mieszamy z sosem.