Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z nadejściem jesieni coraz częściej sięgam po dania z dzieciństwa. W zaciszu domowym takie dania smakują najlepiej.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113040
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 753
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 570
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113040
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 753
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 570
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Ser przekładamy do miski i rozdrabniamy widelcem. Na rozgrzaną patelnię wrzucamy cienko pokrojony boczek i smażymy do zrumienienia. Makaron odcedzamy wrzucamy do garnka, dodajemy ser i boczek. Doprawiamy solą i pieprzem.