Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z nadejściem jesieni coraz częściej sięgam po dania z dzieciństwa. W zaciszu domowym takie dania smakują najlepiej.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7547
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 192
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2291
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 521
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7547
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 192
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2291
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 521
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Ser przekładamy do miski i rozdrabniamy widelcem. Na rozgrzaną patelnię wrzucamy cienko pokrojony boczek i smażymy do zrumienienia. Makaron odcedzamy wrzucamy do garnka, dodajemy ser i boczek. Doprawiamy solą i pieprzem.