Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z nadejściem jesieni coraz częściej sięgam po dania z dzieciństwa. W zaciszu domowym takie dania smakują najlepiej.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 340
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2613
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 340
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2613
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Ser przekładamy do miski i rozdrabniamy widelcem. Na rozgrzaną patelnię wrzucamy cienko pokrojony boczek i smażymy do zrumienienia. Makaron odcedzamy wrzucamy do garnka, dodajemy ser i boczek. Doprawiamy solą i pieprzem.