Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto, smacznie i sezonowo. Polecam
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4144
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11348
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6508
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5483
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13535
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5308
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4144
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11348
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6508
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5483
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13535
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5308
Składniki
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu. Cebulę pokrój w drobną kostkę. Podsmaż na maśle do czasu aż się zeszkli. Do cebuli dodaj mięso. Smaż do czasu aż przestanie być surowe. (ok. 10 minut). Cukinie dokładnie umyj, pokrój w plastry. Pomidorki poprzekrawaj na pół. Warzywa dodaj do mięsa. Wlej przecier. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. Całość duś ok. 15 minut. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Dodaj słodką paprykę. Wymieszaj z makaronem. Przed podaniem posyp posiekaną bazylią.