Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto, smacznie i sezonowo. Polecam
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 878
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1042
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2083
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 878
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1042
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2083
Składniki
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu. Cebulę pokrój w drobną kostkę. Podsmaż na maśle do czasu aż się zeszkli. Do cebuli dodaj mięso. Smaż do czasu aż przestanie być surowe. (ok. 10 minut). Cukinie dokładnie umyj, pokrój w plastry. Pomidorki poprzekrawaj na pół. Warzywa dodaj do mięsa. Wlej przecier. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. Całość duś ok. 15 minut. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Dodaj słodką paprykę. Wymieszaj z makaronem. Przed podaniem posyp posiekaną bazylią.