Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jej kremowość pesto z makaronem.
blender ze stopką miksującą
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 55
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 754
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 68
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 55
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 754
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 68
Składniki
Składniki pesto ( połowa startego sera) najlepiej dać do wysokiego wąskiego naczynia i zmiksować stopką blendera. Całość doprawia się od razu solą i opcjonalnie sokiem z cytryny. Pesto zalewa się oliwą, aby nie ciemniało. Makaron gotuje się w osolonej wodzie, potem niedokładnie się go odcedza, dodaje się pesto i całość się miesza. Powstanie aksamitny sos otulający makaron. Resztę sera można dać od razu z pesto, lub/ i podać na talerzu.
Smacznego :)