Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
słońce na talerzu :-) połączenie dyni z włoskim smakiem, szybki, pyszny obiad
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 25
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8788
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 193
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 25
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8788
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 193
Składniki
Dynię należy obrać, wyciąć nasiona i pokroić w drobną kostkę. Gotować z odrobiną wody (3 łyżki) przez 5 min. na średnim ogniu.
Czosnek, szynkę i pomidory drobno pokroić i chwilkę smażyć na oleju na patelni. Następnie dodać dynię, przyprawić solą, pieprzem i bazylią i smażyć około 2 min. Dodać ugotowany makaron. Wymieszać. Smacznego :-)