Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2272
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 4830
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 91
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2272
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 4830
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 91
Składniki
Pokrojoną bulwę fenkułu podsmaża się na oliwie. ` w zewnętrznych warstwach mogą być łyka, łatwo wychodzą jak przy zdzieraniu skórki. Do fenkułu dodaje się pokruszoną gorgonzolę i odrobinę wody. Całość musi się pogotować około 5 minut. Pod koniec można do sosu dodać jeszcze śmietany, trochę startego parmezanu, doprawić solą i pieprzem. Watro wykorzystać też natkę fenkułu.
Smacznego :)