Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 80
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40717
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1107
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 268
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3450
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 80
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40717
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1107
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 268
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3450
Składniki
Pokrojoną bulwę fenkułu podsmaża się na oliwie. ` w zewnętrznych warstwach mogą być łyka, łatwo wychodzą jak przy zdzieraniu skórki. Do fenkułu dodaje się pokruszoną gorgonzolę i odrobinę wody. Całość musi się pogotować około 5 minut. Pod koniec można do sosu dodać jeszcze śmietany, trochę startego parmezanu, doprawić solą i pieprzem. Watro wykorzystać też natkę fenkułu.
Smacznego :)