Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 519
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2681
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 737
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2985
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 519
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2681
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 737
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2985
Składniki
Pokrojoną bulwę fenkułu podsmaża się na oliwie. ` w zewnętrznych warstwach mogą być łyka, łatwo wychodzą jak przy zdzieraniu skórki. Do fenkułu dodaje się pokruszoną gorgonzolę i odrobinę wody. Całość musi się pogotować około 5 minut. Pod koniec można do sosu dodać jeszcze śmietany, trochę startego parmezanu, doprawić solą i pieprzem. Watro wykorzystać też natkę fenkułu.
Smacznego :)