Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy sera pleśniowego i winogron
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 17389
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1043
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4350
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 998
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1215
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 4184
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 17389
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1043
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4350
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 998
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1215
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 4184
Składniki
Mięso pokroić w kostkę, winogrona umyć, poobrywać z gałązek, osuszyć, przekroić i usunąć pestki.
Makaron ugotować al dente w osolonym wrzątku z dodatkiem 2 łyżek oleju.
Na rozgrzanym maśle przesmażyć mięso, dodać cebulę i po chwili smażenia winogrona. Smażyć chwilkę, oprószyć tymiankiem i połączyć z makaronem.
Danie podawać posypane kruszonym serem pleśniowym, dekorować gałązkami tymianku.