Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niewiarygodnie pyszne danie z kilku składników, do zrobienia w pół godziny. Makaron z indykiem w sosie z mascarpone i pomidorowego pesto.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 945
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4573
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1209
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 536
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 945
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4573
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1209
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 536
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Indyka kroimy w kostkę. Mięso smażymy na oleju, około 8-10 minut (większe kawałki nieco dłużej). Dodajemy mascarpone i pesto, dokładnie mieszamy. Dusimy w sosie kolejne 5 minut. Po tym czasie doprawiamy, dodajemy ugotowany makaron i razem dusimy jeszcze minutę. Podajemy od razu.