Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łazanki trochę inaczej, ze słodką kapustą i dodatkowo z grzybami.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1159
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1159
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
:DDDD
Boczek pokroiłam w słupki i zaczęłam go powoli wytapiać na patelni. Gdy był już rumiany dodałam pokrojone grubo grzyby.
Pokroiłam kapustę w kostkę i dodałam do patelni. podlałam wodą i dusiłam pod pokrywka do miękkości kapusty. Pod koniec doprawiłam pieprzem i papryka w proszku. Uwaga z sola boczek jest słony.
Smacznego :)