Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łazanki trochę inaczej, ze słodką kapustą i dodatkowo z grzybami.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1062
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 63
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1062
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 63
Składniki
:DDDD
Boczek pokroiłam w słupki i zaczęłam go powoli wytapiać na patelni. Gdy był już rumiany dodałam pokrojone grubo grzyby.
Pokroiłam kapustę w kostkę i dodałam do patelni. podlałam wodą i dusiłam pod pokrywka do miękkości kapusty. Pod koniec doprawiłam pieprzem i papryka w proszku. Uwaga z sola boczek jest słony.
Smacznego :)