Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łazanki trochę inaczej, ze słodką kapustą i dodatkowo z grzybami.
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88285
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11659
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1817
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88285
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11659
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1817
Składniki
:DDDD
Boczek pokroiłam w słupki i zaczęłam go powoli wytapiać na patelni. Gdy był już rumiany dodałam pokrojone grubo grzyby.
Pokroiłam kapustę w kostkę i dodałam do patelni. podlałam wodą i dusiłam pod pokrywka do miękkości kapusty. Pod koniec doprawiłam pieprzem i papryka w proszku. Uwaga z sola boczek jest słony.
Smacznego :)