Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkość cebuli, pomidory koktajlowe, świeża bazylia i oczywiście parmezan......
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32555
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 72
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 912
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 327
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32555
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 72
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 912
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 327
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę. Cebulę pokroić w piórka, wrzucić na patelnię, dodać szczyptę soli i cukru, smażyć na niewielkim ogniu, często mieszając, przez około 20-25 minut.
Czosnek pokroić w cienkie plasterki i wraz z pomidorami dodać do cebuli. Wlać ocet balsamiczny i dusić razem do momentu, aż pomidory zaczną pękać.
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie. Odcedzić.
Ugotowany makaron przełożyć na patelnię, wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać listki bazylii i tarty parmezan.