Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla lubiących makaron. Na pewno im posmakuje. Ja nie jestem makaronowa, ale mąż odwrotnie, więc sądzę, że będzie zadowolony.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326529
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12099
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16914
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5537
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326529
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12099
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16914
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5537
Składniki
. Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie z dodatkiem odrobiny oleju, śmietanę zagrzać w rondlu lub głębszej patelni, dodać serki topione, czosnek i przyprawy, nie dopuścić do wrzenia bo sos może się zwarzyć. Łososia (u mnie były brzuszki) podzielić na kawałki i wrzucić do sosu, po czym makaron, delikatnie wymieszać. Na talerzu obficie posypać koperkiem. Smacznego.