Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pychotka :) zdjęcie trochę mi nie wyszło ale może następnym razem będzie lepsze to wymienię :)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Makaron ugotować al dente. Pesto: pietruszkę umyć i osuszyć. Orzechy uprażyć na patelni. Do blendera dać pietruszkę, orzechy, czosnek, oliwę, pieprz, sól. Razem wszystko zmiksować. Trzeba sprawdzić konsystencję żeby pesto nie było za suche w razie potrzeby trzeba dodać oliwy. Odcedzić makaron, połączyć z pesto dobrze wymieszać, wyłożyć na talerze i posypać parmezanem. Smacznego