Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pychotka :) zdjęcie trochę mi nie wyszło ale może następnym razem będzie lepsze to wymienię :)
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 28
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1165
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 176
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 249
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 28
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1165
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 176
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 249
Składniki
Makaron ugotować al dente. Pesto: pietruszkę umyć i osuszyć. Orzechy uprażyć na patelni. Do blendera dać pietruszkę, orzechy, czosnek, oliwę, pieprz, sól. Razem wszystko zmiksować. Trzeba sprawdzić konsystencję żeby pesto nie było za suche w razie potrzeby trzeba dodać oliwy. Odcedzić makaron, połączyć z pesto dobrze wymieszać, wyłożyć na talerze i posypać parmezanem. Smacznego