Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie ze słoika? W sumie tak. Od przyjaciela Włoch dostałem paczkę makaronu linguine z Ligurii i słoik pesto z bazylii i orzeszków. W sam raz na obiad.
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 98
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 209
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 765
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 402
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 546
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 98
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 209
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 765
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 402
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 546
Składniki
Makaron ugotuj al dente, wg przepisu na opakowaniu. Do rondelka przełóż pesto i dodaj 2 - 3 łyżki wody. Zagrzej i dokładnie rozmieszaj. Ugotowany makaron rozłóż na talerze, polej sosem pesto, posyp świeżo startym parmezanem, dołóż plastry pomidora, listek bazylii i podawaj.