Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie ze słoika? W sumie tak. Od przyjaciela Włoch dostałem paczkę makaronu linguine z Ligurii i słoik pesto z bazylii i orzeszków. W sam raz na obiad.
Moje świąteczne pierniczki robię na różne sposoby i z kilku przepisów. Oto os...
Odsłon: 30
Paszteciki imprezowe. Pysznie smakują na zimno lub podgrzane. Można wykorzyst...
Odsłon: 24
Po świętach gdzie królują postne potrawy, takie danie to coś przepysznego. Ch...
Odsłon: 77
Moje świąteczne pierniczki robię na różne sposoby i z kilku przepisów. Oto os...
Odsłon: 30
Paszteciki imprezowe. Pysznie smakują na zimno lub podgrzane. Można wykorzyst...
Odsłon: 24
Po świętach gdzie królują postne potrawy, takie danie to coś przepysznego. Ch...
Odsłon: 77
Składniki
Makaron ugotuj al dente, wg przepisu na opakowaniu. Do rondelka przełóż pesto i dodaj 2 - 3 łyżki wody. Zagrzej i dokładnie rozmieszaj. Ugotowany makaron rozłóż na talerze, polej sosem pesto, posyp świeżo startym parmezanem, dołóż plastry pomidora, listek bazylii i podawaj.