Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna propozycja na szybki obiad. W prostocie siła!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10738
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4811
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 929
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9167
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10738
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4811
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 929
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9167
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1356
Składniki
Suszone pomidory, orzechy nerkowca, 2 łyżki oliwy z oliwek, 2 łyżki startego parmezanu, 10 liści bazylii, 1 papryczkę chilli, 1 ząbek czosnku i sól miksujemy na gładką masę.
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Mięso przyprawiamy solą, pieprzem, smażymy i odstawiamy. Na rozgrzaną patelnie wrzucamy gotowe pesto i podgrzewamy około minuty. Dodajemy mięso, mieszamy i smażymy chwilę. Wrzucamy ugotowany makaron i dokładnie mieszamy wszystko. Na koniec dodajemy świeżą rukolę.