Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna propozycja na szybki obiad. W prostocie siła!
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 2069
Najlepsze przepisy to te, które pozwalają na tworzenie potrawy bez ścisłego o...
Odsłon: 10737
Czy zimą marzy ci się czasem sałatka z czerwonych warzyw? Niestety, nie ma wt...
Odsłon: 76
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 2069
Najlepsze przepisy to te, które pozwalają na tworzenie potrawy bez ścisłego o...
Odsłon: 10737
Czy zimą marzy ci się czasem sałatka z czerwonych warzyw? Niestety, nie ma wt...
Odsłon: 76
Składniki
Suszone pomidory, orzechy nerkowca, 2 łyżki oliwy z oliwek, 2 łyżki startego parmezanu, 10 liści bazylii, 1 papryczkę chilli, 1 ząbek czosnku i sól miksujemy na gładką masę.
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Mięso przyprawiamy solą, pieprzem, smażymy i odstawiamy. Na rozgrzaną patelnie wrzucamy gotowe pesto i podgrzewamy około minuty. Dodajemy mięso, mieszamy i smażymy chwilę. Wrzucamy ugotowany makaron i dokładnie mieszamy wszystko. Na koniec dodajemy świeżą rukolę.