Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste danie, pełne smaku
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8173
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 417
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8173
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 417
Składniki
Gotujemy makaron
Kroimy drobno obraną cebulę i czosnek, rozgrzewamy na patelni olej, cebulkę i czosnek wrzucamy na patelnię i smażymy mieszając. Kroimy pierś z kurczaka na małe kawałki, dorzucamy do cebulki i smażymy.
Kroimy oliwki i dorzucamy do kurczaka. Następnie dorzucamy pomidory z puszki. Przyprawiamy solą pieprzem i ziołami Chwilę gotujemy żeby sos zgęstniał
Makaron po ugotowaniu dorzucamy do sosu z kurczakiem, mieszamy i podajemy
Smacznego :)