Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414142
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2243
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414142
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2243
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Obrane szalotki szklimy na rozgrzanym oleju, dodajemy sardynki wraz z olejem, szpatułką je rozdrabniamy i smażymy. Następnie dodajemy makaron, dokładnie łączymy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy ze świeżo startym parmezanem i posiekaną natką pietruszki.