Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85050
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2365
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9881
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3735
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6969
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85050
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2365
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9881
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3735
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6969
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Obrane szalotki szklimy na rozgrzanym oleju, dodajemy sardynki wraz z olejem, szpatułką je rozdrabniamy i smażymy. Następnie dodajemy makaron, dokładnie łączymy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy ze świeżo startym parmezanem i posiekaną natką pietruszki.