Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6706
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154834
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1045
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 471
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6706
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154834
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1045
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 471
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Obrane szalotki szklimy na rozgrzanym oleju, dodajemy sardynki wraz z olejem, szpatułką je rozdrabniamy i smażymy. Następnie dodajemy makaron, dokładnie łączymy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy ze świeżo startym parmezanem i posiekaną natką pietruszki.