Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie u mnie w rodzinie było od dziecka, smakowało nam, i obecnie też smakuje to mojej rodzinie, myślałam, że jest on dość znany ale w rozmowie w ostatnim czasie z koleżankami okazuje się, że nie jest znane, tzn inaczej u każdej z nich jest robione albo bez sera albo bez śmietany i tak dalej, dlatego postanowiłam, że umieszczę jednak ten przepis, bo myślę, że warto :)
Wolno, z atencją i starannie gotowany CARAPULCRA CHACHAPOYA czyli gulasz lud...
Odsłon: 20
Wigilijne śledzie w śmietanie to najlepsze śledzie , które zawsze muszą być n...
Odsłon: 438
Witam serdecznie i zapraszam na paszteciki z kapustą i grzybami. Paszteciki z...
Odsłon: 14985
Pieczony, domowy pasztet z łopatki wieprzowej to wyśmienity dodatek do pieczy...
Odsłon: 1725
Wolno, z atencją i starannie gotowany CARAPULCRA CHACHAPOYA czyli gulasz lud...
Odsłon: 20
Wigilijne śledzie w śmietanie to najlepsze śledzie , które zawsze muszą być n...
Odsłon: 438
Witam serdecznie i zapraszam na paszteciki z kapustą i grzybami. Paszteciki z...
Odsłon: 14985
Pieczony, domowy pasztet z łopatki wieprzowej to wyśmienity dodatek do pieczy...
Odsłon: 1725
Składniki
Świerzy ugotowany jeszcze gorący makaron dać na talerz zetrzeć ser biały, na to dać śmietanę, cukier, posypać cynamonem i gotowe.
Składniki są na 2 porcje, oczywiście można dać więcej lub mniej sera , śmietany czy cukru wg własnych upodobań.
Smacznego!