Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspomnienie dzieciństwa, proste ale smaczne danie. Szczególnie jak dodamy wiejski ser.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3738
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1280
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3738
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1280
Składniki
Makaron ugotowałem zgodnie z przepisem zawartym na opakowaniu. Odcedziłem. Boczek pokroiłem w dużą kostkę, lekko obsmażyłem na oleju. Następnie dodałem pokrojoną w kostkę cebulę, zeszkliłem i dodałem makaron, lekko obsmażając go. Do całości dodałem rozdrobniony ser oraz posiekany szczypiorek, dokładnie składniki połączyłem. Do smaku doprawiłem solą i pieprzem.