Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak szybkiego i prostego, jednocześnie bogatego w smaku makaronu, już dawno nie robiłem. A więc zrobiłem z podpowiedzi i wyszło bardzo aromatycznie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7608
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 218
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2496
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7608
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 218
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2496
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Składniki
Makaron gotujemy al’ dente. Odcedzamy i od razu przekładamy z powrotem do garnka. Nie czekamy, aż odcieknie. Do makaronu wrzucamy serek i osączonego z zalewy tuńczyka. Całość mieszamy i doprawiamy pieprzem.