Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak szybkiego i prostego, jednocześnie bogatego w smaku makaronu, już dawno nie robiłem. A więc zrobiłem z podpowiedzi i wyszło bardzo aromatycznie.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 285
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2746
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 890
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1645
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14426
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 285
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2746
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 890
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1645
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14426
Składniki
Makaron gotujemy al’ dente. Odcedzamy i od razu przekładamy z powrotem do garnka. Nie czekamy, aż odcieknie. Do makaronu wrzucamy serek i osączonego z zalewy tuńczyka. Całość mieszamy i doprawiamy pieprzem.