Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy makaron. Z tym sosem smakuje wyśmienicie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1671
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1461
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1649
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1671
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1461
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1649
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu, zostawiając ok 100 ml wody z gotowania. Pieczarki oczyszczamy kroimy w plasterki i wrzucamy na patelnię z dodatkiem 1 łyżki oliwy. Smażymy ok. 7 min. W garnku rozpuszczamy masło po czym wlewamy mleko i śmietanę. Doprawiamy solą i pieprzem. Zmniejszamy ogień i mieszamy aby się nie przypaliło. wrzucamy pieczarki i ser. Wszystko dokładnie mieszamy. Wlewamy sos do makaronu dokładnie mieszając. Jeżeli będzie za gęste dodajemy wodę z gotowania makaronu. Smacznego :)