Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i aromatyczny szybki sos do każdego rodzaju makaronu. U mnie zawsze się sprawdza:)
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7966
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 258
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 96
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2151
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 658
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7966
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 258
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 96
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2151
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 658
Składniki
Czosnek pokroić w plasterki i zrumienić na oliwie. Dodać tuńczyka razem z zalewą. Kostkę rosołowa rozpuścić w 3/4 szklanki wody.
Następnie po kolei dodawać przecier, vegettę, cukier i pieprz do smaku. Gotować wszystko 5 min i dodać śmietanę. Można podawać ze startym serem żółtym lub parmezanem. Gotowe:)
:)
:)