Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i aromatyczny szybki sos do każdego rodzaju makaronu. U mnie zawsze się sprawdza:)
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 6194
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 29688
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 6194
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 29688
Składniki
Czosnek pokroić w plasterki i zrumienić na oliwie. Dodać tuńczyka razem z zalewą. Kostkę rosołowa rozpuścić w 3/4 szklanki wody.
Następnie po kolei dodawać przecier, vegettę, cukier i pieprz do smaku. Gotować wszystko 5 min i dodać śmietanę. Można podawać ze startym serem żółtym lub parmezanem. Gotowe:)
:)
:)