Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i aromatyczny szybki sos do każdego rodzaju makaronu. U mnie zawsze się sprawdza:)
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5982
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1813
 
            Jak przygotować filety śledziowe z młodymi ziemniakami i sałatką z ogórka?
Odsłon: 131
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5982
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1813
 
            Jak przygotować filety śledziowe z młodymi ziemniakami i sałatką z ogórka?
Odsłon: 131
 
         
         
                Składniki
Czosnek pokroić w plasterki i zrumienić na oliwie. Dodać tuńczyka razem z zalewą. Kostkę rosołowa rozpuścić w 3/4 szklanki wody.
Następnie po kolei dodawać przecier, vegettę, cukier i pieprz do smaku. Gotować wszystko 5 min i dodać śmietanę. Można podawać ze startym serem żółtym lub parmezanem. Gotowe:)
:)
:)