Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i aromatyczny szybki sos do każdego rodzaju makaronu. U mnie zawsze się sprawdza:)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1122
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1122
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
Składniki
Czosnek pokroić w plasterki i zrumienić na oliwie. Dodać tuńczyka razem z zalewą. Kostkę rosołowa rozpuścić w 3/4 szklanki wody.
Następnie po kolei dodawać przecier, vegettę, cukier i pieprz do smaku. Gotować wszystko 5 min i dodać śmietanę. Można podawać ze startym serem żółtym lub parmezanem. Gotowe:)
:)
:)