Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na letni obiad.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34152
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34152
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu, odcedzić, przelać zimną wodą i pozostawić do odsączenia.
Truskawki umyć, osuszyć i pokroić na ćwiartki.
Makaron podzielić na dwie porcje.
Każdą z nich posypać połową ricotty oraz truskawek, opcjonalnie także cukrem.