Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na letni obiad.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1643
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2651
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1643
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2651
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu, odcedzić, przelać zimną wodą i pozostawić do odsączenia.
Truskawki umyć, osuszyć i pokroić na ćwiartki.
Makaron podzielić na dwie porcje.
Każdą z nich posypać połową ricotty oraz truskawek, opcjonalnie także cukrem.