Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko-Łatwo-Tanio-Smacznie!!!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 684
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1381
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 684
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1381
Składniki
Ugotować makaron-al dente
na patelni rozgrzać odrobinę oleju(tłuszczu) wraz z olejem z tuńczyka.Wrzucić pokrojony w talarki (plasterki)czosnek i smażyć go na tym oleju tak aby się nie przypalił.
Do podsmażonego czosnku wrzucić rybę po chwili wlać śmietanę i przyprawić przyprawami.
Gorący sos z patelni mieszamy wraz z makaronem i gotowe.
Smacznego!