Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 28 Ocena: 2263
Dodano: 25.02.2009
Odsłon: 4540
5-6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Ugotować makaron-al dente
na patelni rozgrzać odrobinę oleju(tłuszczu) wraz z olejem z tuńczyka.Wrzucić pokrojony w talarki (plasterki)czosnek i smażyć go na tym oleju tak aby się nie przypalił.
Do podsmażonego czosnku wrzucić rybę po chwili wlać śmietanę i przyprawić przyprawami.
Gorący sos z patelni mieszamy wraz z makaronem i gotowe.
Smacznego!
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

lalka30 12 listopada 2009Zgłoś do usunięcia
Bardzo lubię to danie jest pyszne i ekspressowe, ale ja nie daje czosnku tylko cebulkę pozdrawiam :))0 Kto głosował? | Odpowiedz

antena28 05 maja 2009Zgłoś do usunięcia
Tak zwykła 18%- ja zawsze dodaję tą z firmy ZOTT jest gęsta i smaczna- polecam.0 Kto głosował? | Odpowiedz

pirogronianka 05 maja 2009Zgłoś do usunięcia
Ciekawy przepis :) A ta śmietana to 18% ma być, czy jaka?0 Kto głosował? | Odpowiedz