Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko-Łatwo-Tanio-Smacznie!!!
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 14896
Nie ma nic lepszego niż tort czekoladowy! Ciasto łatwo się kroi, jest wilgotn...
Odsłon: 113
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 14896
Nie ma nic lepszego niż tort czekoladowy! Ciasto łatwo się kroi, jest wilgotn...
Odsłon: 113
Składniki
Ugotować makaron-al dente
na patelni rozgrzać odrobinę oleju(tłuszczu) wraz z olejem z tuńczyka.Wrzucić pokrojony w talarki (plasterki)czosnek i smażyć go na tym oleju tak aby się nie przypalił.
Do podsmażonego czosnku wrzucić rybę po chwili wlać śmietanę i przyprawić przyprawami.
Gorący sos z patelni mieszamy wraz z makaronem i gotowe.
Smacznego!