Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W związku z tym że dziś nie było mnie w domu a zjeść jednak trzeba zrobiłam danie z mojego dzieciństwa.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113076
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 467
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 802
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113076
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 467
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 802
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie, odlać przelać zimną wodą. Na talerz ułożyć makaron posypać pokruszonym twarogiem. Pachwinę pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni na skwarki. Gotowe położyć na twarogu lekko polać tłuszczem. Danie jest dla trzech osób.