Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4953
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13404
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7529
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4953
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13404
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7529
Składniki
Cukinię oraz marchewkę przy pomocy specjalnego urządzenia przerobiłam na spaghetti. (można również pokroić w długie paski) Na gorący olej wrzucić pokrojony w paski czosnek. Podsmażyć do momentu aż poczujemy aromat czosnku. Dodać warzywa i smażyć na średnim ogniu cały czas mieszając. ja dodałam kilka łyżek wody aby przyśpieszyć proces. Gdy warzywa będą miękkie dodać kilka łyżek pesto i wszystko jeszcze chwilę podsmażyć. Podawać gorące. Smacznego