Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8130
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 403
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8130
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 403
Składniki
1. makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, 2. rozgrzać olej lub masło, wrzucić posiekaną cebulę i czosnek, poddusić, dodać szpinak, posolić, dusić do odparowania płynu, dodać pokrojonego, obranego ze skórki pomidora, dusić, dodać serek, doprawić do smaku, wymieszać z makaronem, chwilę jeszcze podgrzewać, smacznego